Features

sinziomedia

0031634588811

Sint Annalaan 60, 6217KC Maastricht

Over Sinzio

Writing en nog eens Writing

Content Writing en Tender Writing

Sinzio media streeft ernaar om professionele en aantrekkelijke geschreven content te ontwikkelen, altijd en overal. Kortom creatieve oplossingen op elk gebied van marketing! In eerste plaats richten wij ons op kwalitatief hoogstaande content die ingezet kan worden via fysieke en digitale kanalen om het beste te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Content Writing

Content schrijven is het produceren van de inhoud voor veel verschillende soorten websites zoals blogs, sociale netwerken, e-commercesites, nieuwsforums, facebooksites,  en andere sites. … Contentwriters  zijn verantwoordelijk voor het instellen van de algehele toon en imago van de site, gericht op een specifieke doelgroep of markt.

SEO schrijven

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization i.e. Zoekmachine optimalisatie. Tegenwoordig is SEO niet meer weg te denken in het schrijven content: doel is de aandacht trekken van de zoekmachines middels sleutelwoorden of zinnen. Hoe meer aandacht van de zoekmachine, hoe hoger de ranking :).

Tender Writing

“Tender” is het Engelse woord voor het Nederlandse begrip “aanbesteding”. Een Tenderwriter of biedschrijver is verantwoordelijk voor het binnenhalen van één of meerdere opdrachten of contracten. Uiteraard kan vele uren of dagen duren om een ​​bieding uit te voeren en dit betekent dat een biedschrijver goede projectmanagementvaardigheden moet hebben, zeer georganiseerd moet zijn en uitstekende communicatieve vaardigheden moet hebben. Het is heel goed mogelijk om op afstand te werken met behulp van de technologie van vandaag. Een ervaren tender writer blijft kalm en geeft advies ondanks de strakke deadlines, omdat ze hebben geleerd hoe ze met deze hogedrukrol moeten omgaan. 

TenderWriter betekenis

Een tender is een procedure waarbij geprobeerd wordt een bepaalde opdracht of  contract binnen te halen door middel van een inschrijving. Deze inschrijving is in de vorm van een offerte. Simpel gezegd is het dus het uitzetten van een opdracht, waarvoor geïnteresseerde partijen zich op kunnen geven.

Sinds 2013 is het voor overheidsdiensten en overheidsondernemingen verplicht te publiceren. Lees hier verder waar.