Investeren in Domeinnamen

Top 5 tips voor investeren in domeinnamen

Uw domeinnaam is niet alleen een uithangbordje. Sterker nog, het is zowat de belangrijkste SEO-tool om een ​​hoge ranking en dus een goede conversie te krijgen. Kies uw domeinnaam zorgvuldig en houd rekening  met het zoekgedrag van uw doelgroep:

  1. Denk out of the box en probeer verder te gaan dan alleen uw merknaam als domeinnaam op te nemen. Zich beperken tot enkel de bedrijfsnaam, vereist waarschijnlijk meer SEO-werk om een ​​hoge positie in Google te behalen. Bijvoorbeeld, we Louis die een fysieke biologische fruit- en groentewinkel heeft, genaamd Ananas. Louis zou waarschijnlijk beter een naam kiezen met de termen fruit en groenten als onderdeel van de domeinnaam in plaats van alleen “Ananas”.
  2. Overweeg bij het opzetten van een online marketingstrategie ook of u linksites nodig heeft om uw hoofddomein te pushen.
  3. Je hebt geen honderden domeinen nodig, een handvol zeer goede kan het lukken.
  4. Gebruik geen termen die tot problemen met auteursrechten en handelsmerken kunnen leiden.
  5. Om de online aanwezigheid te vergroten, zal met een  premium domeinnaam al een ​​groot marktaandeel te verzekerd zijn.
  6. Domeinnamen zijn cyber-vastgoed, altijd een goede investering.

Verschil tussen Domeinnaam en Website

Een domeinnaam is enkel de titel van de website terwijl met website het geheel wordt bedoeld zoals zichtbaar op internet. In tegenstelling tot een domeinnaam is een website altijd gevuld, is het maar een onderhoudsmelding.

Domeinnamen zijn populair omdat ze in verhouding tot websites doorgaans goedkoper zijn. Met de nadruk op doorgaans, want de beste top domeinen zijn in verhouding veel meer waard en zullen dus voor hoge prijzen verhandeld worden.

Wanneer is een domein verhuisd

Het bedrijf waar nu de domeinnaam geregistreerd staat, is op dat moment de registrar. Deze moet het domein beschikbaar stellen en doet dit door u een transfercode te geven. Voor kopers van domeinnamen via Sinzio.nl is er begeleiding inzake de verhuis. Verhuis wordt goedgekeurd via mail. Indien u twijfelt over de echtheid van een mail, is het raadzaam om contact op te nemen met de registrar.

 

 

 

 

 

Deel dit nieuws
RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share